Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

З Днем захисника України!

Добавлено: 12.10.2018 Переглянуто: 1458


День захисника України – це особливе свято. Воно встановлено Указом Президента України №806/2014 від 14 жовтня 2014 року з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві на підтримку ініціативи громадськості. Тому 14 жовтня є особливим днем для українців. Він поєднав у собі як державну, так і релігійну підстави вважати його святковим. Цього дня українці відзначають ще й старовинне християнське свято Покрову Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва.

Сьогодні 12 жовтня у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулося урочисте зібрання з нагоди свята. Святкове вітання та найкращі побажання всьому особовому складу інституту - миру, міцного здоров'я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, подальших успіхів у святій і шляхетній справі – захисту Батьківщини та зміцнення її обороноздатності виголосив начальник інституту полковник Степаненко Євген Олександрович. Заступник начальника інституту з озброєння полковник Чекан Андрій Юрійович зачитав витяг Указ Президента України про нагородження військовослужбовців інституту відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції», витяг з наказу Міністерства оборони України, начальника Головного управління зв'язку та інформаційних систем Генерального штабу Збройних Сил України «Про заохочення військовослужбовців та працівників Збройних Сил України з нагоди Дня захисника України», а також наказ начальника інституту «Про заохочення особового складу інституту до Дня захисника України». Кращим офіцерам, прапорщикам і сержантам, солдатам та працівникам Збройних Сил України за високі показники у бойовій підготовці, професіоналізм, сумлінне виконання службових обов'язків було оголошено подяку, нагороджено грамотами та та медалями «Честь, Слава, Відвага» від Київського міського голови Володимира Кличка.

Завершився захід святковим концертом творчого колективу студії «Арт».

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх