Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Виховувати та формувати справжнього патріота краще власним прикладом

Добавлено: 12.10.2018 Переглянуто: 1274


Напередодні Дня захисника України у Київському гуманітарному ліцеї Національного університету України імені Тараса Шевченка учасники бойових дій Військового інституту телекомунікацій та інформатизації ім. Героїв Крут провели із слухачами випускних груп профорієнтаційну роботу та патріотичне виховання молоді.

Під час уроку військові розповіли учням про Збройні Сили України, можливості самореалізації, які дає армія, особливості вступу до військових вишів та на військову службу тощо. «Патріотизм, духовність, любов до родини та рідної землі – головні пріоритеті у вихованні молоді сьогодні. Якісне навчання та підготовка, формування справжніх професіоналів – це відповідальна робота, а головне – виховати справжню людину, яка в будь яку мить може стати на захист своєї держави», - зазначив заступник начальника інституту з морально-психологічного забезпечення інституту полковник Олег Петровський.

Про мужність і героїзм воїнів, про буремне життя військовослужбовців на передовій розповів учасник АТО, викладач кафедри Загальної тактики кавалер Ордена Богдана Хмельницького ІІІ ст. майор Олександр Моржецький. На завершення заходу на згадку про зустріч відбулося фотографування.

Представник інституту разом з курсантами взяли участь у патріотичному заході "Завжди на захисті", який пройшов у Міській бібліотеці "Молода гвардія". Про Війська зв'язку Збройних Сил України, їх завдання із забезпечення неперервного, стійкого та захищеного управління військами під час Операції об'єднаних сил розповів учасник бойових дій майор Володимир Власов.

Курсанти вишу розповіли учням старших класів київських шкіл про свій вибір професії військового зв'язківця, про особливості навчання та престиж спеціальностей інституту, в якому готують кібервоїнів та кращих програмістів.

Курсанти інституту відвідали Ліцей міжнародних відносин №51 під час проведення Свята захисника Вітчизни. Від взаємного спілкування курсантів та ліцеїстів враження саме позитивне. Керівництво, колектив викладачів та діти - всі дружна та вихована родина.

Вітаємо Усіх із Святом Захисника України!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх