Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Участь представників інституту у науково-практичній конференції Cybersecurity Legal Conference

Добавлено: 11.10.2018 Переглянуто: 824


Викладачі кафедри Захисту інформації та кіберзахисту Військового інституту телекомунікацій та інформатизації прийняли участь у науково-практичній конференції Cybersecurity Legal Conference.

На конференції представники державних органів разом з провідними юристами, комплаєнс-офіцерами, спеціалістами з безпеки та у галузі IT визначили основні кіберзагрози для бізнесу в Україні й світі та розглянули різні варіанти мінімізації ризиків.

Фахівці з захисту інформації та кіберзахисту продемонстрували вразливі місця стандартного периметру охорони даних, за допомогою інтерактивного он-лайн опитування показали розділення думок аудиторії на різні проблемні питання здійснення кіберзахисту.

Викладачами Військового інституту телекомунікацій та інформатизації, Інституту спеціального зв'язку та захисту інформації та експертами Національного Банку України було обговорено принципи побудови ефективної системи кіберзахисту для критичної інфраструктури, роль юристів та офіцерів з безпеки в неї. В ході бесід доповідачі та участники панельних дискуцій поділились власним досвідом управління безпекою інформації та кіберзахистом, як через персональні дані працівників у мережі Інтернет можна отримати доступ до корпоративних даних", а також яку роль грає захист персональних даних в кіберзахисті.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх