Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Святковий захід до Дня працівників освіти

Добавлено: 05.10.2018 Переглянуто: 1017


05 жовтня 2018 року у Військовому інституті пройшов урочистий захід до Дня працівників освіти. З вітальним словом від імені командування інституту науково-педагогічних працівників привітав заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко.

Шановні освітяни!

Сьомого жовтня 2018 року в Державі відзначається професійне свято – День працівників освіти. До речі, установа цього свята відбулася Указом Президента України від 11 вересня 1994 року. Відзначення цього свята на державному рівні засвідчує визнання ролі освіти у розбудові держави та глибоку повагу до науково-педагогічних працівників.

Працю освітян та їх внесок у добробут людства неможливо переоцінити. Від людей цієї гуманної професії залежить майбутнє нашого покоління.

Високої оцінки заслуговує праця науково-педагогічних працівників нашого інституту, яка дозволяє успішно вирішувати поставлені перед інститутом завдання з якісної підготовки курсантів, студентів заочної форми навчання, ад'юнктів, докторантів, офіцерів запасу, перепідготовки та підвищення кваліфікації військовослужбовців та працівників Збройних Сил України.

Педагоги нашого інституту передають молодим поколінням не лише знання, а й життєву мудрість та досвід, даруючи тепло своїх сердець.

Попереду систему військової освіти чекають певні зміни та удосконалення. Ці зміни будуть орієнтовані на прагнення України вступити до Альянсу, на стандарти за якими сьогодні готуються офіцери сучасних передових країн світу.

Для якісної підготовки офіцера наш Виш має:

По-перше - якісно відібраних для навчання курсантів.

По-друге - підготовлений керівний та науково-педагогічний склад.

По-третє - належну матеріально-технічну базу.

Військовий інституту має все щоб успішно рухатися вперед та виконувати поставлені перед ним завдання.

Поздоровляю особовий склад інституту з Днем працівників освіти, бажаю міцного здоров’я, добра і благополуччя, невичерпного творчого натхнення, успіхів у справі зміцнення обороноздатності нашої держави та підготовки висококласних військових фахівців!

Начальник інституту полковник Євген Степаненко

Під час урочистого заходу були відзначені грамотами та подяками кращі викладачів та ветеранів-педагогів військового інституту.

Привітав науково-педагогічних працівників своїм виступом військовий оркестр інституту.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх