Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Показове заняття із залученням службових собак для курсантів ВКСС ВІТІ

Добавлено: 04.10.2018 Переглянуто: 1549


04 жовтня 2018 року керівництвом Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут спільно з кінологічним центром Головного управління Національної поліції в Полтавській області було проведено показове заняття із залученням службових собак з курсантами навчального курсу.

На занятті яке проводив молодший інспектор кінолог старший сержант Сістряк С.О. разом зі службовою собакою на кличку «Шейна» були розкриті наступні питання:

1. Загальний курс слухняності та застосування собак для оперативно-пошукової діяльності.

2. Як здійснюється затримання злочинців.

3. Обшук місцевості на виявлення речових доказів.

Метою заходу було ознайомити курсантів з необмеженими можливостями службових собак щодо виявлення наркотичних речовин, також з функціями які виконує кінологічний центр Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

Командування коледжу висловлює подяку кінологічному центру ГУНП в Полтавській області та сподівається на подальшу плідну співпрацю, щодо профілактики злочинів пов’язаних з незаконним обігом наркотичних засобів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх