Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Участь курсантів факультету Інформаційних технологій у щорічній виставці MUK EXPO`2018

Добавлено: 03.10.2018 Переглянуто: 1274


3 жовтня 2018 року курсанти факультету Інформаційних технологій, під керівництвом начальника кафедри Автоматизованих систем управління, Сови Олега Ярославовича, відвідали щорічну виставку MUK EXPO`2018, яка вже вкотре збирає значну кількість українських та закордонних фахівців у галузі ІТ-технологій.

На виставці свої новітні рішення та технічні пропозиції представили більше 40 компаній-учасниць, які є лідерами ринку інформаційних технологій, серед яких Cisco, APC, Dell EMC, Extrem Networks, IBM, Juniper Networks, HPE, Microsoft, Oracle, VMWare та ін.

Крім відвідування виставкових експозицій з демонстрацією обладнання, курсанти мали змогу прослухати тематичні доповіді для ІТ-професіоналів, ознайомитися з актуальними трендами в ІТ-сфері щодо забезпечення інформаційної безпеки, організації систем зберігання даних та створення гіперконвергентних мережевих інфраструктур.

За відгуками курсантів, відвідування виставки надихнуло їх на корегування тематики їхніх атестаційних робіт, шляхом застосування новітніх продуктів та рішень, з якими вони ознайомилися сьогодні.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх