Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Поповнення науково-педагогічного складу кафедри побудови телекомунікаційних систем

Добавлено: 02.10.2018 Переглянуто: 1151


Відповідно до Порядку підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії та доктора наук у вищих навчальних закладах, до складу кафедри після закінчення ад’юнктури прибула підполковник Лукіна Катерина Вікторівна. З перших днів перебування на посаді викладача кафедри виявила не аби який інтерес до фундаментальних дисциплін кафедри, а саме до теорії електричних кіл.

Слід зазначити, що велике значення в становленні викладача відіграє досвідчений педагог-наставник Мотора Євгенія Миколаївна, яка протягом більш ніж шістдесят років не тільки навчає курсантів, а також передає досвід та навички молодим педагогам. Плідна співпраця Лукіної Катерини та Євгенії Миколаївни дозволило в короткий термін підготовитися та провести на високому рівні пробне заняття в присутності науково-педагогічних працівників кафедри.

Щиро вітаємо Катерину Вікторівну з початком педагогічної діяльності.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх