Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Військовослужбовці ВКСС ВІТІ - учасники змагань з футболу серед учасників бойових дій

Добавлено: 30.09.2018 Переглянуто: 1386


29 вересня 2018 року відповідно до регламенту проведення чемпіонату України з футболу серед учасників бойових дій, учасників війни-волонтерів АТО, ветеранів та інвалідів війни, який затверджений заступником міністра молоді та спорту України та розпорядження №354/503 від 23.11.2016 року начальника Головного управління морально-психологічного забезпечення ЗС України в м. Дніпро відбувся футбольний матч між командами «ФК ТЦК Дніпро» та «Полтава АТО» (Полтавський гарнізон).

Ця зустріч закінчилась перемогою полтавців з рахунком 0:3. Команда Полтавського гарнізону, до складу якої увійшли військовослужбовці Військового коледжу сержантського складу ВІТІ (майор Жаботинський О.М. та майор Пістряк Д.С.), військових частин А3990, А0734, та Полтавського обласного військового комісаріату, була сформована в цьому році з метою привернення уваги до учасників АТО, надання їм можливості займатися улюбленим видом спорту виборюючи трофеї на футбольному полі та знаходити однодумців і товаришів серед військовослужбовців як свого гарнізону так і серед інших військових гарнізонів.

Слід зауважити, що всього в даному чемпіонаті приймають участь 78 команд в шести дивізіонах: «Київ», «Схід», «Північ», «Захід», «Південь» та «Центр». Команда ж Полтавського гарнізону «Полтава АТО», яка є однією з 16-ти команд дивізіону «Схід», після проведених 7-ми матчів посіла в турнірній таблиці 10 місце.

На даний час груповий етап закінчився і кращі трійки команд з кожного дивізіону будуть змагатись за право бути кращими цього чемпіонату. Полтавці ж будуть готуватися до нового футбольного сезону, який розпочнеться весною 2019-го року. Тож залишається побажати нашим спортсменам натхнення, сил, стійкості та плідних тренувань в між сезонний період для того, щоб в наступному році результати були набагато кращими!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх