Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Новини Вченої ради інституту

Добавлено: 25.09.2018 Переглянуто: 965


25 вересня відбулося засідання Вченої ради навчального закладу, на якому було розглянуто низку питань, пов’язаних з організацією навчальної роботи в інституті.

Основним питанням порядку денного був аналіз результатів роботи екзаменаційної комісії та завдання постійному складу інституту по вдосконаленню освітнього процесу з метою якості підготовки курсантів. Про результати роботи екзаменаційної комісії у 2018 році присутнім доповів заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко.

Члени Вченої ради заслухали доповідь ТВО начальника факультету бойового застосування систем управління та зв'язку підполковника Ігоря Чурилова про результати проведення Первинної військово-професійної підготовки з курсантами набору 2018 року.

Начальник редакційно-видавничого відділу Тарас Бохно доповів про стан редакційно-видавничої діяльності в інституті та представив на розгляд редакційно-видавничого плану на 2019 рік. Також під час роботи Вченої ради її члени розглянули й затвердили навчально-методичні матеріали щодо захисту кваліфікаційних робіт курсантами за ступенем вищої освіти “бакалавр” у 2019 році та ухвалили до друку низку навчальних видань.

Наприкінці засідання ТВО начальника інституту полковник Віталій Тарасов високо оцінив та подякував колектив інституту за наполегливу працю впродовж останнього місяця.

Наступне засідання Вченої ради відбудеться у вівторок 30 жовтня 2018 року.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх