Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Урочисті заходи з нагоди 75-ї річниці визволення міста Полтави від фашистських загарбників

Добавлено: 24.09.2018 Переглянуто: 1361


23 вересня 2018 року з нагоди 75-ї річниці визволення міста Полтави від фашистських загарбників, пройшли урочисті заходи. До Вічного вогню на Меморіалі Солдатської Слави де поховані воїни визволителі, полеглі у боях за місто Полтаву органи місцевого самоврядування, ветерани, жителі міста та гості поклали вінки, гірлянди та квіти.

. З метою національно-патріотичного виховання та вшанування пам’яті визволителів від фашистських загарбників, курсанти Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікації та інформатизацій імені Героїв Крут прийняли участь у даному заході і були задіяні у покладанні вінків, гірлянд, почесної варти біля прапорів та меморіальних плит, також під час виконання Гімну України виконали салют.

Цей захід нагадав що ми у вічному боргу перед кожним із них – тих, хто ціною власного життя, проявляючи нечуваний героїзм, сміливість та відвагу, зуміли врятувати Полтавщину, неньку Україну і світ від нацистського поневолення.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх