Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Участь курсантів Військового коледжу в арт-проекті «Парад «Полтава вишивана»

Добавлено: 23.09.2018 Переглянуто: 1361


В Полтаві з нагоди відзначення Дня міста відбувся великомасштабний арт-проект «Парад «Полтава вишивана». Даний захід проходить кожного року з метою формування національної свідомості, популяризації кращих здобутків національної культури, духовної спадщини, пропаганди національних традицій та звичаїв, становлення громадянина патріота свого міста та сприяє єднанню українського народу.

Парад стартував від Білої Альтанки до парку культури та відпочинку «Перемога». 60 курсантів Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, вже не вперше прийняли участь у даному заході, та пройшли на параді у складі колони, яку очолював викладач циклової комісії з експлуатації військових засобів зв’язку підполковник Цибульов Роман Анатолійович.

Зі святом Полтава!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх