Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Учасники бойових дій діляться бойовим досвідом з курсантами ВКСС

Добавлено: 22.09.2018 Переглянуто: 1793


22 вересня 2018 року до Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут завітали військовослужбовці Полтавського зонального відділу Військової служби правопорядку - учасники бойових дій на сході України.

Військовослужбовці – начальник групи взводу охоронної і патрульної-постової служби старший сержант Кузьменко Р.Т. нагороджений нагрудним знаком «За вірність народу України» ІІ ступеня та начальник господарської групи взводу забезпечення сержант Залілов Р.Р. нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня, розповіли курсантам коледжу про те, як вони захищали східні кордони нашої держави на території Луганської та Донецької областей, про складність побуту в польових умовах. Військовослужбовці у своїх доповідях наголошували на важливості наявності якісних знань з військової підготовки, тактичної медицині адже на передовій вагому роль може зіграти кожна дрібниця та час.

Також розповіли про завдання та функції, які виконують військовослужбовці Полтавського зонального відділу Військової служби правопорядку у зоні проведення ООС.

В ході зустрічі гості відповіли на запитання курсантів:

  • Як у зоні проведення операції об'єднаних сил організовується побут, де проживають військовослужбовці, як харчуються проводять свій досуг?
  • Як організовуються нічні чергування?
  • Як здійснюється організація зв'язку та які засоби зв'язку використовуються у зоні ООС?

    Військовослужбовці Полтавського ЗВ ВСП зауважили курсантам, що на даний час основним зв'язком є провідний, так є недоліки це може бути пожежа яка знищує польові кабелі, це може бути обстріл і треба буде шукати розрив, але в той же час провідний зв'язок дуже надійним та скритним, дуже мала вірогідність прослуховування противником інформації.

    З великою увагою слухачі ловили кожне слово мужніх, поважних гостей. Курсанти зрозуміли, що потрібно виявляти старанність у вивченні військової справи, постійно підвищувати рівень професійних знань, вдосконалювати свою виучку, майстерність, наполегливість при опануванні новітніх засобів зв'язку, підвищувати свою фізичну загартованість, тренованість, бути готовим до будь-яких випробуванням та подій які можуть трапитися під час проведення бойових дій та на службі.

  • © Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

    Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

    ^ Наверх