Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Профорієнтаційна робота і практичні заняття з предмету "Захист Вітчизни"

Добавлено: 21.09.2018 Переглянуто: 947


В новому навчальному році на базі Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут заплановано проведення профорієнтаційної роботи і практичних занять з предмету "Захист Вітчизни". За спільним рішенням, командування коледжу та управлінням освіти в Полтавській області, планується проводити вищезазначені заходи щотижнево з учнями 10-11 класів, навчальних закладів міста Полтави.

Так, 19 вересня 2018 року на заході були присутні 50 вихованців Полтавського міського багатопрофільного ліцею №1 імені І. П. Котляревського.

Під час заходу майбутнім абітурієнтам доведена інформація, щодо вступу у Військовий інститут та коледж, популяризації військової служби, створення позитивного іміджу Збройних Сил України, роз’яснювались умови вступу на навчання та перспективи оволодіння сучасної професії зв’язківця. Наприкінці заходу демонструвався фільм про життєдіяльність інституту та коледжу.

На практичному занятті з «Вогневої підготовки» за темою «Стрілецька зброя», учням були доведені тактико-технічні характеристики зброї, порядок збирання та розбирання АК-74, спорядження навчальних ручних імітаційних гранат Ф-1 та РГД-5).

Наприкінці заходу вихованці Полтавського міського багатопрофільного ліцею №1 імені І.П. Котляревського відвідали музей зв’язку та ознайомилися із навчально матеріальною базою Військового коледжу, проживання та побутом курсантів.

Бажаємо вихованцям Полтавського міського багатопрофільного ліцею №1 імені І.П. Котляревського успіхів у навчанні та правильного вибору майбутньої професії!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх