Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВКСС представили інститут на національному проекті "Місто професій"

Добавлено: 15.09.2018 Переглянуто: 882


15 вересня 2018 року на території корпусного парку місто Полтава прийняла естафету від міста Дніпро з проведення національного проекту "Місто професій".

На заході були присутні депутати місцевих рад, керівники органів державної влади та місцевого самоврядування, представники підприємств, установ, різноманітних державних та приватних закладів, фірм, структур, які анонсували та рекламували свою професію. Серед них були і представники навчальних закладів Полтави, мешканці Полтави та області які мали змогу ознайомитись та пірнути в мир невідомої професії мріючи у майбутньому оволодіти сучасною спеціальністю.

Військовослужбовці Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікації та інформатизації імені Героїв Крут на належному рівні презентували професію військового зв'язківця. Для проведення інформаційно-агітаційних заходів, популяризації військової служби серед молоді, розширення інформаційного простору щодо навчання у Військовому інституті телекомунікації та інформатизації імені Героїв Крут було розгорнуто інформаційно-довідкове місце де проводилась військова професійна орієнтація молоді, роз’яснювались та розповсюджувались умови вступу на навчання до інституту та коледжу, умови продовження навчання в інституті після закінчення коледжу при цьому отримувати грошеве забезпечення на рівні військовослужбовців за контрактом що в рози перевищує будь які стипендії в інших цивільних вузах, при цьому мати можливість отримання сучасної, перспективної в майбутньому професії. Присутня молодь мала змогу ознайомитись з сучасними військовими засобами радіозв’язку тактичної ланки управління. Була проведена демонстрація можливостей по забезпеченню зв’язку, порядок входження в зв’язок, передача голосових та текстових повідомлень.

Всі заходи проводились в ігровій формі, учасники розбивалися на команди, групи та виконували легкі але цікаві різноманітні завдання, молодь із задоволенням фотографувалась з повним екіпіруванням, відчуваючи себе військовою людиною. Особливу зацікавленість виявляли діти, ну і батьки не могли залишитись в сторонці. Захід в якому приймав участь військовослужбовці нашого інституту мав на меті ознайомити мешканців Полтавської області з найсучаснішою, найшановнішою професією військового і створення позитивного іміджу ЗС України в цілому.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх