Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВКСС ВІТІ прийняли участь у етнофестивалі «Зберемося, Роде!»

Добавлено: 08.09.2018 Переглянуто: 1068


8 вересня 2018 року на території Полтавського міського парку культури та відпочинку «Перемога» пройшов етнофестиваль «Зберемося, Роде!»

Військовослужбовці Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікації та інформатизації імені Героїв Крут вже не вперше приймають участь в даному фестивалі для проведення інформаційно-агітаційних заходів, популяризації військової служби серед молоді, розширення інформаційного простору щодо навчання у Військовому коледжі сержантського складу ВІТІ ім. Героїв Крут.

Особовим складом коледжу було обладнано 4 довідкових місця:

1. Інформаційно-довідковий місце де (проводилась військова професійна орієнтація молоді, роз’яснювались та розповсюджувались умови вступу на навчання до коледжу та інституту, проводилась популяризація військової служби та створення позитивно іміджу ЗС України).

2. Місце з вивчення дій з дисципліни тактична медицина де кваліфіковані викладачі (розповідали про порядок надання домедичної допомоги, всі бажаючі могли надати допомогу потерпілому своєчасну медичну допомогу також молодь вивчала призначення та склад індивідуальних військових аптечок, застосування на практиці елементів аптечок в залежності від травми або поранення).

3. Навчальне місто з вивчення стрілецької зброї та ручних гранат де (розповідались тактико-технічні характеристики зброї, порядок збирання та розбирання: АК-74, РКК, РГД-5, Ф-1, РГО, РГН. Порядок їх застосування в бою).

4. Навчальне місто з вивчення сучасних військових засобів зв’язку де проводилось (ознайомлення молоді із застосуванням сучасних військових засобів зв’язку тактичної ланки управління, демонстрація можливостей по забезпеченню зв’язку, порядок входження в зв’язок, передача голосових та текстових повідомлень).

Всі заходи проводились в ігровій формі, учасники розбивалися на команди, групи та виконували легкі але цікаві, розмаїті завдання, молодь задоволенням фотографувалась з повним екіпіруванням озброєними відчуваючи себе військовою людиною, кращім надавалися похвальні грамоти. Головне що було багато зацікавлених людей які проводили вихідні у місці, були і такі що не знали про існування інституту та коледжу.

Участь нашого інституту в цьому заходи сприяла, обізнаності Полтавців щодо існування інституту, зацікавленістю молоді до військової служби в цілому та підвищенню іміджу Збройних Сил України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх