Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВКСС ВІТІ відвідали виставу «Енеїда»

Добавлено: 07.09.2018 Переглянуто: 1447


7 вересня 2018 року у Полтавському академічному обласному музично-драматичному театрі імені М.В. Гоголя почався 73 сезон праці творчого колективу драматичного Полтавського театру за твором видатного Українського письменника Івана Петровича Котляревського показом вистави «Енеїда» в якій розповідається про пригоди козака отамана Енея, який після зруйнування батьківщини ворогами, за кілька років поневірянь, разом зі своїм військом засновує омріяну козацьку державу. Режисер-постановник вистави – заслужений діяч мистецтв України Владислав Олександрович Шевченко.

Курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, які показали найкращій результат у навчанні та зразкову військову дисципліну також відвідали цю виставу.

Військовослужбовці коледжу були вражені постановою, професійною грою акторів та атмосферою заходу в цілому. По завершенню прем’єри вистави курсанти коледжу привітали акторів квітами. Метою проведення заходу було ознайомлення молоді з творами відомих всьому світу українських письменників, національними традиціями, побутом, звичаями, мовою; вихованням національно – патріотичного світогляду, любові до рідного краю до нашої батьківщини. Україна — самобутня країна із самобутнім народом (романтичність образу України у творах Івана Петровича Котляревського вчіть, український народ здатний гуртуватися перед труднощами, не пасувати перед ворогом, перемогти зло — фантастичне і реальне героїчне минуле у боротьбі за визволення і створення незалежної держави — все це є ознаками самобутності нації).

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх