Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

День знань у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Добавлено: 01.09.2018 Переглянуто: 1327


Сьогодні 1 вересня, начальник інституту полковник Євген Степаненко привітав під час урочистих заходів особовий склад Військового інституту з нагоди початку нового навчального року та Дня знань.

Розпочався урочистий ритуал з військового вітання особового складу навчального закладу «СЛАВА УКРАЇНІ! – ГЕРОЯМ СЛАВА!»

Сьогодні в умовах відбиття російської збройної агресії проти України вибір героїчної професії офіцера-зв'язківця — це вже великий громадянський подвиг кожного з вас, хто стоїть зараз у строю, нема жодного сумніву, що, свідомо вступивши до вишу ви усі зусилля спрямуєте на отримання глибоких воєнно-теоретичних та професійних знань – зазначив у своїй святковій промові начальник інституту.

Також полковник Євген Степаненко під час своєї промови привітав з початком навчального року науково – педагогічних працівників інституту, саме від ваших зусиль залежить кінцевий результат підготовки фахівців зв’язку, професіоналів військової справи. Начальник інституту за найкращі показники навчання за підсумками 2017-2018 навчального року вручив грамоту начальнику факультету інформаційних технологій полковнику Віталію Олексенко. За кращу підготовку до нового навчального року заохочено колектив кафедри радіозв’язку факультету телекомунікаційних систем та кафедри комп’ютерних інформаційних технологій факультету інформаційних технологій.

Мітинг присвячений Дню знань завершився проходженням урочистим маршем особовим складом інституту.

Вітаємо усіх зі святом Дня знань та бажаємо наснаги та нових звершень!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх