Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Перевірка готовності навчально-матеріальної бази інституту до нового навчального року

Добавлено: 27.08.2018 Переглянуто: 1345


Напередодні проведення навчально-методичного збору керівного складу та науково-педагогічних працівників інституту була проведена перевірка готовності структурних підрозділів, стан навчально-матеріальної бази ВКСС, факультетів та кафедр інституту до початку нового 2018-2019 навчального року.

В ході перевірки відпрацьовувалися питання забезпечення проведення освітнього процесу озброєнням та технікою, стан матеріально-технічної бази та її здатність якісно забезпечувати навчальний процес.

Начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації полковник Євген Степаненко разом із заступниками та начальниками структурних підрозділів перевірив готовність інституту до початку нового навчального року. Вони оглянули територію вишу, навчальні аудиторії, спеціалізовані та комп'ютерні лабораторії, навчально-тренувальний комплекс, смугу перешкод, спортивні майданчики.

Всі структурні підрозділи якісно підготувалися до початку навчального року. До початку нового навчального року, на усіх кафедрах розгорнуті сучасні зразки озброєння та військової техніки, у тому числі й такої, що використовується зараз у зоні проведення операції Об'єднаних сил. В кращий бік начальник інституту відмітив підготовку кафедри Радіозв'язку факультету Телекомунікаційних систем та кафедри Комп'ютерних інформаційних технологій факультету Інформаційних технологій.

Після огляду матеріально-технічної бази начальником інституту поставлено конкретні завдання щодо розробки стратегій розвитку відповідних структурних підрозділів навчального закладу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх