Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Участь курсантів в урочистих заходах з нагоди 27 річниці незалежності України

Добавлено: 24.08.2018 Переглянуто: 1187


День Державного Прапорf України у Полтаві.

23 серпня 2018 року курсанти Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут приймали участь в урочистому покладанні квітів до пам’ятника Т.Г. Шевченко з нагоди 27 річниці Державного Прапора України.

На заході були присутні представники міської влади, навчальних закладів м. Полтава, військових частин та установ Полтавського гарнізону. Захід завершився урочистою ходою до пам’ятника загиблим козакам з покладанням квітів та нагородженням лауреатів міської премії імені видатного літописця Самійла Величка.

Курсанти 2 курсу ВКСС ВІТІ на покладанні квітів біля пам'ятнику Кобзарю (відео).

Привітання курсантів ВКСС ВІТІ з днем державного прапора України (відео).


Урочисті заходи з нагоди 27-ї річниці незалежності України.

24 серпня 2018 року з нагоди 27-ї річниці незалежності України, в місті Полтава пройшли урочисті заходи з покладанням квітів та лампадок до пам’ятника Гетьмана України Іванові Мазепі та до могил воїнів на Алеї Героїв центрального міського кладовища. Опісля усі присутні взяли участь у панахиді та молитві за усіма, хто віддав своє життя в боротьбі за незалежність України – учасниками АТО та ООС.

На заході приймали участь керівники органів державної влади та місцевого самоврядування, депутати місцевих рад, учасники антитерористичної операції, представники трудових колективів, громадських організацій та політичних партій, представники громадськості а також родини загиблих Героїв.

Курсанти Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут прийняли участь у меморіальному заході з вшанування пам’яті загиблих воїнів та були задіяні у якості почесної варти та покладання квітів що в свою чергу вчіть майбутніх воїнів поважати національні традиції, виховує повагу до загиблих та військових які захищали батьківщину цей важливий захід об'єднує, консолідує наше суспільство та Українську націю.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх