Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Перша лекція для першокурсників

Добавлено: 23.08.2018 Переглянуто: 1432


23 серпня 2018 року у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації відбулися традиційні лекції для першокурсників.

З доповіддю на тему «Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут - історія інституту та сучасний стан підготовки військових фахівців» перед курсантами набору 2018 року виступив заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко. У першій частині своєї промови доповідач спочатку коротко нагадав історію інституту, його призначення, розміщення та організаційну структуру.

Друга частина доповіді була присвячена темі структури підготовки військових фахівців у ВІТІ. Олексій Сілко наголосив на тісній взаємодії факультетів та кафедр, зокрема в підготовці майбутніх офіцерів зв'язківців беруть участь 15 кафедр інституту. Доповідач звернув увагу курсантів на перелік та звітність з навчальних дисциплін першого семестру навчання, навів строки проведення екзаменаційної сесії у першому семестрі навчання.

Далі виступили: начальник кафедри загальної тактики полковник Олег Павленко, начальник кафедри радіозв’язку полковник Ігор Борисов, начальник кафедри автоматизованих систем управління підполковник Олег Сова, начальник кафедри спеціальних засобів зв'язку та радіотехнічних засобів полковник Ігор Панченко. У доповідях було представлено огляд кафедр, на яких будуть навчатися сьогоднішні першокурсники, дисциплін і предметів, коротке знайомство із специфікою кожної спеціальності підготовки. Усі виступаючи зазначили - ВІТІ надає своїм курсантам багато нових наукових, творчих можливостей, потрібно лише скористатися ними.

Сподіваюся, ви усвідомлено обрали навчання у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації, і ми з вами успішно подолаємо усі труднощі і допоможемо вам стати справжніми професіоналами своєї справи, - підсумував полковник Олексій Сілко.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх