Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Для першокурсників ВІТІ відбувся музичний концерт

Добавлено: 15.08.2018 Переглянуто: 1329


12 серпня 2018 року в рамках культурологічного забезпечення особового складу творчий колектив відділення культури та методичної роботи Центрального будинку офіцерів Збройних Сил України під керівництвом Тетяни Прєснової подарував дивовижний святковий концерт курсантам першого курсу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, які зараз знаходяться на ПВПП в польовому таборі батальйону забезпечення навчального процесу інституту.

Розпочалась концертна програма з веселих та смішних гуморесок Михайла Герасимчука, а продовжилася блискучими естрадними номерами та композиціями. Також курсанти почули зворушливі класичні зарубіжні та ліричні українські пісні у виконанні Інеси Міхно, Аліни Трегуб та Нікіти Гроссу. Найкращою нагородою для учасників святкового концерту стали щирі посмішки, гучні оплески, гарний настрій та звичайні польові букети квітів, які курсанти дарували виконавцям. «Саме такий настрій повинен бути кожного вихідного! Дякую професійно-музичному колективу. Такі концерти допомагають згуртовувати військовий колектив, забути про труднощі первинної військової підготовки» – зауважив заступник керівника ПВПП з МПЗ майор Антон Ланко.

Самі ж учасники концерту відмітили, що виступати в польових умовах перед такою аудиторією було самим задоволенням, через підтримку та веселий настрій військового колективу колективу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх