Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Команда інституту призер змагань з силового багатоборства «ІІІ відкритий меморіал Героїв АТО»

Добавлено: 30.07.2018 Переглянуто: 1185


На базі військової частини А0136 Київського гарнізону відбулися щорічні змагання з силового багатоборства «ІІІ відкритий меморіал Героїв АТО».

Серед почесних гостей цього заходу були –  найсильніша людина світу Василь Вірастюк, Президент федерації стронгмену України Сергій Конюшок.

– Ми завжди були за Україну і завжди були з нашим військом. І всіма силами ми допомагаємо йому. Я бажаю вам чесної та безкомпромісної боротьби і нехай переможе найсильніший, – зазначив  найсильніший чоловік світу  Василь Вірастюк.

Участь у змаганнях взяли такі команди – Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, Служба безпеки України, 101 бригада охорони Генерального штабу Збройних Сил України та військова частина на базі якої проходили змагання.  Спортсмени змагались у таких видах програм, як навантаження та евакуація, лог ліфт, мертва тяга, перенесення вантажу та перетягування канату.

У підсумку змагань перемогу здобула команда 101 бригади охорони Генерального штабу Збройних Сил України.

Команда ВІТІ у складі курсантів 15 навчального курсу - Артур Шербул, Іван Рубан та 36 навчального курсу - курсантів Артема Котова і Микити Гончара зайняла почесне друге місце.

Команда ВІТІ була нагороджена кубком, медалями, грамотами та цінними призами. Нагородження проводив найсильніший чоловік світу Василь Вірастюк

Вітаємо переможців змагань!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх