Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Стартував перший Національний оборонний хакатон: внесемо свою долю в розбудову IT сфери в ЗСУ

Добавлено: 23.07.2018 Переглянуто: 1618


Національний оборонний хакатон, а простіше змагання спеціалістів з програмування, стартував у Києві. Змагання IT-спеціалістів у галузі безпеки та оборони проводять за сприяння Північноатлантичного альянсу. В першому Українському хакатоні беруть участь 15 команд, серед яких команда від Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. А саме, курсанти факультету Інформаційних технологій, які отримують знання та досвід з розробки сучасного програмного забезпечення на кафедрі Комп’ютерних інформаційних технологій.

Основна мета хакатону – розробка інноваційних архітектурних рішень, а також програмного забезпечення для реалізації завдань складовими сектору безпеки і оборони України в контексті створення системи оперативного (бойового) управління, зв’язку, розвідки та спостереження (C4ISR).

Участь у подібних заходах сприяє створенню умов ефективної взаємодії талановитої молоді та професійних експертів України і НАТО для формування інноваційних та технологічних рішень в контексті реалізації концепції мереж для майбутніх військових місій НАТО Federated Mission Networking (FMN).

У 2017 випускники та курсанти нашого інституту вже брали участь у аналогічних змаганнях, що проводились в Чорногорії та Великій Британії, де посіли призові місця.



В Киеве стартовал национальный хакатон по безопасности и обороне 23.07.18




В Киеве проходит первый в стране оборонный хакатон




В Киеве стартовал оборонный хакатон


© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх