Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Захист магістерських робіт: випускники демонструють креативність і професіоналізм

Добавлено: 13.07.2018 Переглянуто: 1197


В інституті триває захист дипломних робіт другого (магістерського) рівня вищої освіти. Загалом свої розробки представляють понад 80 курсантів набору 2013 року. Сьогодні, зокрема, перед екзаменаційними комісіями звітували випускники факультетів Телекомунікаційних мереж, Інформаційних технологій, Бойового застосування систем управління та зв'язку.

Серед них - шість магістрів спеціальності «Телекомунікації та радіотехніка», п'ять їхніх товаришів по навчанню, які опановують спеціальність «Інформаційні системи та технології», говорить заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко. Всі вони підготували справді цікаві та перспективні проекти для Збройних Сил України, і цю думку керівництва інституту поділяє заступник голови екзаменаційної комісії начальник відділу підготовки військ та військових навчальних закладів Головного управління зв'язку та інформаційних систем ГШ ЗСУ полковник Олег Зароднюк.

На розгляд комісії магістранти представили актуальні роботи та продемонстрували високий рівень фахової підготовки. Ряд захищених робіт викликали жваві дискусії. Напружений день і у фахівців програмного забезпечення інформаційних систем та фахівців з кібернетичної безпеки інформаційно-телекомунікаційних систем. Сьогодні розпочали захист випускних робіт перші з магістрів спеціальностей «Комп'ютерні науки», «Кібербезпека» та «Озброєння та військова техніка».

Ґрунтовні знання демонструють магістри спеціальності «Комп'ютерні науки». Цього дня варто відзначити роботи Ірини Крушеницької, Дмитра Мака, спрямовані на вирішення завдань автоматизації пошуку контенту за визначеним шаблоном в інформаційній мережі, розробці підсистеми підтримки прийняття рішень оператором інформаційної безпеки на базі систем запобігання вторгненням і т.д.

Всі магістерські роботи захищено на позитивні оцінки.

Вітаємо наших випускників і бажаємо успіхів у професійній діяльності!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх