Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Черговий крок до лейтенантських зірок курсантів факультету інформаційних технологій

Добавлено: 10.07.2018 Переглянуто: 1188


10.07.2018 року на кафедрі Автоматизованих систем управління, у рамках атестації курсантів випускових курсів, відбувся захист дипломних робіт курсантів факультету Інформаційних технологій, які навчаються за спеціальністю 126 – інформаційні системи та технології. Ця подія стала знаменною як для випускників, так і для факультету в цілому, адже це перший випуск магістрів за вищезазначеною спеціальністю.

Попереду майбутніх лейтенантів очікує не менш важливий етап атестації, який полягає у складанні комплексного екзамену, у ході якого екзаменаційною комісією буде перевірений рівень теоретичних знань та практичних вмінь випускників, котрі вони отримали за час навчання у стінах нашого закладу вищої освіти.

Керівництво факультету Інформаційних технологій та особовий склад кафедри Автоматизованих систем управління щиро вітають випускників 2018 року з успішним подоланням чергового етапу на нелегкому шляху до лейтенантських зірок та бажають натхнення і подальших успіхів!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх