Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВКСС ВІТІ практично відпрацьовують виконання стрільб з РПГ-22 в електронному тирі

Добавлено: 08.07.2018 Переглянуто: 1672


Інтерактивний лазерний тир – сучасне рішення для навчання та тренування стрільби зі стрілецької зброї та гранатометів. Це – найкраще рішення для охочих оволодіти навичками прицільної, швидкісної та тактичної стрільби.

Ці високі результати стали результатом кропіткої роботи курсанта над собою, враховуючи те, що заняття спортом не проводились за рахунок навчальних занять, в навчанні він виконуює всі вимоги викладачів та керівництва.

Керівництво коледжу погодило питання із командуванням військової частини 3052 Національної Гвардії України у м. Полтава щодо щотижневого використання електронного тиру курсантами інституту в цілях закріплення навчального матеріалу з дисципліни «Вогнева підготовка», а саме «Виконання навчальних вправ стрільб з РПГ- 22» (отримання навичок прицілювання та здійснення пострілу з РПГ – 22 з положення стоячи, сидячи та лежачи.

Виконання нормативу курсантами, здіснюється під керівництвом інструктора коледжу молодшого сержанта Каленикова Р.В., інструктора з вогневої підготовки в/ч 3052 Національної гвардії України сержанта Тімошенко В.І.

Тісна співпраця гвардійців та зв'язківців надає можливість курсантам сформувати відповідні уміння та навички по застосуванню правил стрільби в реальних польових умовах.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх