Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсант факультету бойового застосування систем управління та зв’язку переможець чемпіонату України з гирьового спорту серед юніорів

Добавлено: 08.07.2018 Переглянуто: 933


В Запорізькій області у м.Токмак проходив чемпіонат України з гирьового спорту серед юніорів двоборство. В цьому чемпіонаті прийняв участь курсант факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут солдат Гончар Микита та зайняв 1 місце в ваговій категорії до 85 кілограм з результатом 81 підйомів.

Ці високі результати стали результатом кропіткої роботи курсанта над собою, враховуючи те, що заняття спортом не проводились за рахунок навчальних занять, в навчанні він виконуює всі вимоги викладачів та керівництва.

В повсякденній діяльності курсант Гончар Микита виконує навчальні програми підготовки військових фахівців, несе службу в добових нарядах, приймає активну участь у суспільному житті факультету.

Участь майбутніх офіцерів факультету в спортивних заходах інституту та за його межами, дозволяє їм удосконалити свої практичні навички, піднімає спортивний імідж факультету та інституту, та дає яскравий приклад іншим курсантам повторювати та перевершувати спортивні досягнення своїх товаришів.

Побажаємо всім нашим курсантам–спортсменам подальших успіхів у спорті та досягненні таких самих високих результатів і у навчанні.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх