Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

В інституті розпочалася підсумкова атестація випускників

Добавлено: 06.07.2018 Переглянуто: 1193


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут розпочато атестацію випускників, які навчаються за ступенем вищої освіти “магістр”.

Головною метою атестації випускників інституту є встановлення фактичної відповідності якості їх підготовки вимогам до військових фахівців згідно з вимогами стандарту вищої освіти за напрямком підготовки.

В перший день роботи екзаменаційної комісії було проведено організаційне засідання, на якому головою екзаменаційної комісії заступником начальника військ зв’язку Збройних Сил України полковником Капшуком С.В. визначені завдання щодо об’єктивного оцінювання стану підготовки військових фахівців.

До атестації допущені курсанти 2013 року набору факультетів Телекомунікаційних систем, Інформаційних технологій і Бойового застосування систем управління та зв'язку, які у повному обсязі виконали вимоги навчальних планів підготовки військових фахівців.

Важливою складовою польового виходу буде проведення стрільб зі стрілецької зброї, які будуть проведені на базі батальйону забезпечення навчального процесу з використанням елементів матеріально-технічної бази військової частини А0415.

Курсанти якісно підготувались до захисту дипломних робіт та складання комплексних екзаменів.

Бажаємо всім курсантам під час атестації показати високі результати своєї підготовки.

До випуску молодих офіцерів залишився один крок, урочистості з нагоди випуску молодих лейтенантів відбудуться 28 липня 2018 року.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх