Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Польовий вишкіл студентів цивільних вишів, які закінчують навчання в інституті за програмою підготовки офіцерів запасу

Добавлено: 05.07.2018 Переглянуто: 1343


На кафедрі військової підготовки інституту проходить черговий етап навчальних зборів з громадянами України, які проходять військову підготовку за програмою підготовки офіцерів запасу.

Польовий вихід з майбутніми офіцерами цього року вдруге проходить на базі батальйону забезпечення навчального процесу інституту (смт. Семиполки). На цьому етапі навчальних зборів бере участь більше 250 студентів з різних вишів міста Києва.

Головним завданням польового виходу було допомогти студентам закріпити знання та навички, які вони отримали на військовій кафедрі під час теоретичної підготовки та надати знання щодо нової техніки зв’язку, яка була прийнята на озброєння.

На тактичному полі студенти практично відпрацьовують питання тактичної, розвідувальної, інженерної, психологічної підготовки, радіаційного, хімічного, біологічного захисту, військово-медичної підготовки. Практичні заняття спрямовані на вивчення студентами досвіду бойових дій підрозділів та військових частин Збройних Сил України набутого під час виконання бойових завдань в зоні проведення Операції Об'єднаних сил (АТО).

Важливою складовою польового виходу буде проведення стрільб зі стрілецької зброї, які будуть проведені на базі батальйону забезпечення навчального процесу з використанням елементів матеріально-технічної бази військової частини А0415.

В польовому таборі студенти вивчають особливості внутрішньої служби у разі розташування військової частини табором (у наметах), організацією життєдіяльності підрозділів, самостійно виконують обов’язки чергового та днювальних роти.

Під час другого етапу навчальних зборів, який пройде на базі Військового інституту, студенти продовжать практично відшліфовувати свої знання, які їм знадобляться для служби у військах.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх