Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Змагання присвячені Дню Конституції України з міні футболу

Добавлено: 01.07.2018 Переглянуто: 1265


27 червня 2018 року в м. Полтава на базі спортивного комплексу «Динамо» відбулись змагання присвячені Дню Конституції України з міні футболу. В змаганнях, організованих командуванням військової частини 3052 (НГУ) та ВКСС ВІТІ за сприянням керівництва спортивного товариства «Динамо», прийняли участь військові частини та силові структури (Національна гвардія України) Полтавського гарнізону.

Спортсмени, які захищали честь своїх команд не збирались поступатись один одному до останніх секунд матчів, демонструючи свою спритність, влучність на уміння маневрувати з м’ячем. Але, як і годиться в спорті, за підсумками змагань призові місця посіли лише три команди… А саме:

ПЕРШЕ МІСЦЕ – команда військової частини 3052 Національної гвардії України;

ДРУГЕ МІСЦЕ – команда ВКСС ВІТІ;

ТРЕТЄ МІСЦЕ – команда військової частини А3384 (окрема авіаційна бригада м. Полтава).

Слід зазначити, що курсанти-гравці коледжу здобули СРІБЛО на цих змаганнях не лише завдяки власній високій фізичній підготовленості та футбольній майстерності, а й внаслідок активної, емоційної та шаленої підтримки вболівальників – товаришів по навчанню та службі!!!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх