Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

На кафедрі військової підготовки ВІТІ продовжується навчальний збір зі студентами випускного курсу

Добавлено: 30.06.2018 Переглянуто: 1101


На завершальному етапі військової підготовки проводиться навчальний збір. Випускники набувають практичних навичок та умінь із загальновійськової, військово-технічної, військово-спеціальної підготовки Під час проведення навчального збору основна увага направлена на придбання студентами практичних навичок на посадах згідно своїх військово-облікових спеціальностей, управління підрозділами у різних умовах ведення сучасного бою, виконання своїх обов’язків за фахом.

Під керівництвом досвідчених викладачів студенти отримують практичні навички та вдосконалюють теоретичні знання з питань військової справи, отримані в ході навчання.

Важливою складовою навчального збору стане польовий вихід та проведення стрільб зі стрілецької зброї, який буде проводитися на базі батальйону забезпечення навчального процесу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації з використанням елементів матеріально-технічної бази військової частини А0415.

В польовому таборі студенти ознайомляться з організацією життєдіяльності підрозділів, організацією служби військ, самостійно виконуватимуть обов’язки чергового та днювальних роти. На тактичному полі батальйону забезпечення навчального процесу будуть проведені практичні заняття з військової топографії та загальновійськової тактики.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх