Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Підготовка курсантів до параду військ у День незалежності України

Добавлено: 27.06.2018 Переглянуто: 1567


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут проходять тренування парадного розрахунку для участі у військовому параді з нагоди 27-ї річниці Незалежності України.

До парадного розрахунку відібрано кращих військовослужбовців, учасників бойових дій та відмінників навчання. Курсанти факультетів військового вишу щодня проводять понад 6 годин стройової підготовки. При відборі враховувалися добра стройова виправка, моральні якості, стан здоров’я та відповідний зріст. Також цього року у параді від військового інституту братимуть участь військовослужбовці — жінки.

— За кожною шеренгою закріплений офіцер-куратор, який оцінює курсантів та слідкує за злагодженістю своїх підлеглих. Всі військовослужбовці, як один, налаштовані на подальші тренування і готові достойно представити свою майстерність перед народом України у серці столиці 24 серпня, — повідомив заступник начальника інституту полковник Віталій Тарасов.

Загалом, у військовому параді від Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут братимуть участь понад 150 курсантів та офіцерів. Серед військовослужбовців — 18 учасників бойових дій на сході України, які мають державні нагороди та відомчі відзнаки.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх