Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Першокурсники факультету Телекомунікаційних систем ВІТІ удосконалюють навички стрільби

Добавлено: 24.06.2018 Переглянуто: 1337


На факультеті Телекомунікаційних систем Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут з першокурсниками набору 2018 року були проведені практичні заняття на тактичному полі батальйону забезпечення навчального процесу. Протягом дня на стрільбищі курсанти виконували вправу з метання оборонної навчально-імітаційної ручної гранати з місця з окопу і проводили практичні заняття по виконанню навчальних стрільб з автомата АК-74.

Сьогодні курсанту вкрай важливо досконало володіти своєю штатною зброєю, влучно стріляти, бути фізично та психологічно загартованим, ці знання повинні бути закріплені практикою та відпрацьовані до автоматизму. Лише так у майбутньому справжній офіцер - зв'язківець зможе підготовити підлеглий особовий склад до дій в умовах реального бою — наголосив начальник кафедри загальної тактики полковник Олег Павленко.

Проведення практичного заняття можна вважати не тільки якісне виконання стрільб, а й психологічний аспект професійного виховання майбутніх зв'язківців, тому що в умовах сучасного бою досконале володіння зброєю є головним у досягненні перемоги над супротивником.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх