Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Першість факультету інформаційних технологій з міні-футболу

Добавлено: 19.06.2018 Переглянуто: 1259


17.06.2018 року відбулась першість факультету Інформаційних технологій з міні - футболу.

Курсанти – гравці від початку гри йшли плече до плеча, не поступаючись один одному, вміло демонстрували свою спритність, влучність і маневрування з м’ячем. З першої до останньої хвилини протистояння було напружене, а завдяки вболівальникам, які активно підтримували гравців – насичене емоціями та шаленою підтримкою.

За результатами змагань почесне III місце посіла команда 27 навчального курсу; II місце – збірна 26 курсу. А заслужену перемогу і I місце здобула команда 24 навчального курсу, до складу якої входили: молодший сержант БОНДАРЕНКО І.О., старший солдат ГОЛІШЕВСЬКИЙ Д.В., молодший сержант ЯВОРСЬКИЙ Ю.В., старший солдат ВАСІЛЕВСЬКИЙ Р.І., солдат СТРИГУНОВ В.Я., солдат ПУСТОВІТ Б.В. Усі учасники показали високу майстерність і вміле володіння м’ячем. По закінченню гри команди було урочисто нагороджено почесними грамотами.

Керівництво факультету вітає переможців змагань і бажає, щоб перемоги в спортивних змаганнях стали стимулом для подальших перемог в навчанні і професійній сфері.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх