Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

ХVІІ воєнно-наукова конференція курсантів інституту

Добавлено: 15.06.2018 Переглянуто: 1202


Відповідно до плану роботи воєнно-наукового товариства інституту на 2017/2018 навчальний рік 14 червня 2018 року у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулася ХVІІ воєнно-наукова конференція курсантів інституту.

Мета конференції: підведення підсумків наукової роботи курсантів інституту, розвиток творчої думки, обмін воєнно-науковою інформацією, популяризація кращих наукових робіт та обмін відгуками по них, а також подальша активізація роботи воєнно-наукових товариств факультетів інституту та воєнно-наукових гуртків кафедр щодо залучення до наукової роботи курсантів інституту.

На пленарних та секційних засіданнях було заслухано 146 доповідей та повідомлень курсантів.

В роботі конференції взяли участь понад 200 курсантів інституту, 40 науково-педагогічних працівників.

Всі доповіді були цікавими, містили наукову новизну, практичну значимість та супроводжувалися показом відеоматеріалів і слайдів із демонстрацією основних етапів проведених досліджень. Під час обговорення доповідей курсанти отримали рекомендації для покращення подальшої роботи та рівня своєї практичної підготовленості.

Результати проведення конференції показали високий рівень підготовки її учасників та зацікавленість майбутніх офіцерів науковою діяльністю, бажанням створити якісно нові Збройні Сили.

Кращі учасники конференції будуть заохочені начальником інституту за активну роботу у воєнно-науковому товаристві курсантів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх