Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти факультету інформаційних технологій готуються до параду військ з нагоди 27-ї річниці незалежності України

Добавлено: 13.06.2018 Переглянуто: 1958


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації тривають тренування парадного розрахунку ВІТІ до параду військ з нагоди 27-ї річниці незалежності України.

Право представляти Військовий інститут в урочистому параді військ отримали кращі куранти.

Серед парадного розрахунку інституту вже традиційно крокуватимуть і курсанти факультету Інформаційних технологій. Частина з них вже має досвід участі в урочистому проходженні військ з нагоди Дня незалежності України у 2016 та 2017 роках, де були високо оцінені військовим керівництвом держави, але є й ті, хто встав до строю парадного розрахунку вперше, а саме – курсанти другого курсу, є серед них і дівчата.

Курсанти відчувають особливу гордість за участь у військовому параді адже їм випала велика честь представляти свій рідний вищий військовий навчальний заклад, війська зв’язку та ЗС України в цілому. І не зважаючи на тривалі і виснажливі тренування – кожен тримається бадьоро та старається, проявляючи наполегливість, силу волі та витримку оскільки усвідомлює, що від того як вони продемонструють свій стройовий вишкіл залежатиме враження не лише про інститут, а й про війська зв’язку в цілому.

Управління факультету Інформаційних технологій пишається своїми вихованцями, які представляють на державному рівні наш інститут та бажає всьому особовому складу парадного розрахунку витримки та натхнення у досягненні поставленої мети – достойно представити наш вищий військовий навчальний заклад на урочистих заходах з нагоди 27-ї річниці незалежності України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх