Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Підсумково-випускний збір для студентів заочної форми навчання

Добавлено: 12.06.2018 Переглянуто: 1559


Військовослужбовці військової служби за контрактом рядового, сержантського (старшинського) складу, які бездоганно прослужили у Збройних Силах України не менше одного терміну контракту здобувають в інституті вищу освіту на першому (бакалаврському) рівні за заочною формою навчання.

Швидко пройшли чотири роки навчання для військовослужбовців, які поступили до інституту у 2013 році. Так, з 12 червня 2018 року, на факультетах інституту розпочався підсумково-випускний збір із студентами 4 курсу заочної форми навчання за спеціальностями: “Комп'ютерні науки”, “Кібербезпека”, “Телекомунікації та радіотехніка”.

На його проведення додатково до часу, який виділяється для здавання заліків та екзаменів з навчальних дисциплін, встановлено час на розробку кваліфікаційних робіт. Зовсім скоро розпочнеться атестація під час якої випускники будуть захищати свої кваліфікаційні роботи.

Бажаємо всім випускникам заочної форми навчання як найкраще підготуватися до атестації та отримати диплом про вищу освіту.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх