Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ розпочалася підготовка до параду військ з нагоди 27-ї річниці Незалежності України

Добавлено: 04.06.2018 Переглянуто: 2690


Кращі курсанти факультетів інституту, яких відібрали для участі в параді військ з нагоди 27-ї річниці Незалежності України та 100- річчя відродження української державності розпочали заняття зі стройової підготовки.

Щодня курсанти проводять не менше 6 годин стройової підготовки.

"За кожною шеренгою закріплений офіцер-куратор, який оцінює виконання завдань кожного бійця. Також слідкує за злагодженістю, ритмічністю й малюнком команди", - повідомив заступник начальника інституту полковник Віталій Тарасов.

Командування впевнено, що кожен курсант яким сьогодні довірено цього річ представляти наш навчальний заклад серед кращих парадних розрахунків ЗС України пишається цим. Тому головне завдання офіцера в підготовчий період до параду підготувати курсанта так, щоб він зміг красиво і чітко виконувати стройові прийоми під час проходження урочистим маршем у складі батальйону на головній вулиці столиці України як того вимагає Стройовий статут Збройних Сил України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх