Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ імені Героїв Крут пройшов турнір з міні-футболу пам’яті загиблого героя АТО полковника Ігоря Павлова

Добавлено: 31.05.2018 Переглянуто: 1565


За сприяння Федерації футболу України та інформаційного агентства «Центр новин» у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут пройшов турнір з міні-футболу пам’яті загиблого офіцера вишу, колишнього начальника кафедри тактико-спеціальної підготовки, Героя АТО полковника Ігоря Павлова.

Полковник Ігор Павлов пройшов непростий життєвий шлях. В ранньому віці втратив батьків, виховувався в школі-інтернаті. Закінчив Київське вище зенітно-ракетне училище. З 1993 року в лавах Збройних Сил України. 9 лютого 2015 року він виконував бойове завдання в районі проведення АТО. Тоді його група зв’язку потрапила у ворожу засідку поблизу села Логвінове Донецької області. Під час бою полковник Ігор Павлов та ще п’ятеро офіцерів загинули. Його навічно зарахували до списку особового складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.

Перед початком турніру курсанти та офіцери вишу вшанували пам'ять полковника Ігоря Павлова та поклали квіти до його пам’ятного меморіалу.

Згодом, на спортивній базі військового інституту розпочався сам турнір, в якому взяли участь 4 команди навчального закладу.

На турнірі була присутня донька полковника Ігора Павлова – Альона, яка навчається на першому курсі Інституту спеціального зв’язку та захисту інформації. Вона відкрила турнір і зробила перший удар по м’ячу.

Учасник змагань ТВО Начальника Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут полковник Віталій Тарасов розповів, що цей турнір серед структурних підрозділів вишу проходить вперше.

- 28 травня цього року травня полковнику Павлову Ігорю Миколайовичу виповнилося б 50 років. Тому цей захід вирішено присвятити цій даті. А загалом ці змагання будуть проводитися щорічно, - зазначив полковник Віталій Тарасов.

Також він подякував Федерації футболу України та ІА “Центр новин” за те, що підтримали таку ініціативу.

Ще оди учасник змагань, заступник начальника інституту полковник Олег Петровський зазначив, що на першому турнірі були команди із складу офіцерів вишу, а в наступному році в ньому візьмуть участь не тільки представники військового інституту.

Учасник команди управління інституту полковник Олег Сєрий приймав безпосередню участь в організації проведення матчів. Він розповів, команди готувалися до ігор заздалегідь. Самі футбольні протистояння були захопливими. На футбольному майданчику була присутня інтрига. Футболісти показали високу швидкість та майстерність. Загалом проведення цього турніру це загальна перемога всього навчального закладу.

За його словами, з наступного року в турнірі будуть приймати участь не тільки команди з військового інституту а й інших частин військ зв’язку.

З вітальним словом до команд звернувся радник Президента ФФУ Валентин Латипов, який передав командам вітання від Президента ФФУ Андрія Павелка.

Крім того, шеф-редактор ІА “Центр новин” Ольга Витак розповіла, що сьогоднішній переможець турніру візьме участь в щорічному футбольному турніру “Кубок Захисника”, який був заснований агентством в 2016 року.

У першій грі зіграли команди управління інституту та факультет Інформаційних технологій. Матч закінчився з рахунком 5:1 на користь команди управління.

А в фіналі перемогла команда факультету телекомунікаційних систем.

  • У ВІТІ імені Героїв Крут пройшов турнір з міні-футболу пам’яті загиблого героя АТО полковника Ігоря Павлова
  • Федерація футболу України підтримала проведення турніру пам’яті полковника Павлова
  • Кубок пам’яті полковника Ігора Павлова виборола команда факультету телекомунікаційних систем
  • © Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

    Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

    ^ Наверх