Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

В Інституті проведено курси підвищення кваліфікації з питань забезпечення та організації електронного документування управлінської інформації

Добавлено: 25.05.2018 Переглянуто: 1139


25.05.2018 на базі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації був проведений черговий випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації з питань забезпечення та організації електронного документування управлінської інформації.

Викладання на курсах здійснювали фахівці факультету інформаційних технологій, кафедри комп’ютерних інформаційних технологій.

В ході проведення курсів слухачі отримали теоретичні знання щодо основ організації електронного документування управлінської інформації та практичні навички роботи на програмних засобах захищеної системи електронного документообігу Міністерства оборони України (СЕДО), що призначена для забезпечення формування єдиного захищеного інформаційного середовища електронних документів за рахунок підтримки основних процесів обробки документів органів військового управління, установ, військових частин Збройних Сил України. За результатами навчання слухачі склали залік.

Поздоровляємо всіх випускників курсу з успішним завершенням навчання та отриманням Свідоцтв про підвищення кваліфікації.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх