Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Проведення навчальних занять з курсантами на базі науково-виробничого підприємства “Плазмотехніка”

Добавлено: 22.05.2018 Переглянуто: 1220


18 травня 2018 року науково-педагогічними працівниками кафедри Спеціальних засобів зв’язку та радіотехнічних засобів факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку на базі Товариства з обмеженою відповідальністю «Науково-виробниче підприємство Плазмотехніка» було проведене заняття з навчальної дисципліни «Основи інформаційної безпеки» з курсантами 352 навчальної групі.

ТОВ “Плазмотехніка” має багатий досвід у галузі оброблення інформації з обмеженим доступом, захисту інформації від витоку каналами ПЕМВН, у тому числі за рахунок акустоелектричних перетворень, нерівномірності споживання струму в колі електроживлення.

Заняття проводились за участю висококваліфікованих фахівців науково-виробничого підприємства, які надали курсантам відомості щодо комплексу засобів обчислювальної техніки в захищеному виконанні: робоча станція (персональний комп’ютер), АРМ (пункт електронної пошти), сервер. Під час занять курсанти ознайомились з порядком проведення робіт із захисту інформації на обчислювальній техніці.

Освіта – наука – виробництво – ці три ланки за органічного поєднання здатні забезпечити отримання відповідних знань та практичних навичків випускниками ВІТІ – майбутніх фахівців в галузі захисту інформації та кібернетичної безпеки.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх