Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Практичні стрільби та профорієнтаційна робота ВКСС з учнями 10-11 класів Полтавської області

Добавлено: 19.05.2018 Переглянуто: 1500


18 травня 2018 року Полтавським обласним військовим комісаріатом спільно з керівництвом коледжу на стрільбищі у смт. Вакуленці з учнями 10-11 класів (4000 осіб) шкіл Полтавської області були проведені практичні стрільби з автомата Калашникова. Даний захід, буде проходити з 18 по 21 травня 2018 року.

Особовим складом Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут було обладнано 4 навчальних місця, та проведені заняття за такою тематикою:

1. Вогнева підготовка: Стрілецька зброя та поводження з нею. Правила стрільби по нерухомим мішеням та цілям, що з'являються. Загальні поняття балістики. Ручні гранати та поводження з ними.

2. Тактична підготовка: Індивідуальні дії солдата та взаємодії у складі двійок, груп. Дії солдата у складі бойових груп, відділення.

3. Домедична допомога: Базова підтримка життя. Надання домедичної допомоги при кровотечах. Домедична допомога в умовах бойових дій(тактична медицина).

4. Техніка безпеки при проведенні стрільб бойовими набоями з АК-74.

Під час даного заходу проводилася профорієнтаційна робота, щодо вступу на навчання до інституту та коледжу, надавався агітаційний матеріал.

Інтернет-видання Полтавщина

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх