Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

День науки у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

Добавлено: 18.05.2018 Переглянуто: 1615


Відповідно до Указу Президента України №145/97 від 14 лютого 1997 року, третю суботу травня визнано професійним святом науковців України – Днем науки України. Цього року ми відзначаємо це свято 19 травня.

З метою виокремлення в кращий бік наших науковців та стимулювання до плідної співпраці 18 травня 2018 року у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулось урочисте зібрання з нагоди двадцять першої річниці Дня науки України.

Науковий і науково-педагогічний склад інституту привітав заступник начальника інституту з наукової роботи, Заслужений діяч освіти та науки України, доктор технічних наук, професор полковник Романюк Валерій Антонович, зачитавши святковий наказ начальника інституту, привітання від Міністра оборони України, Київського міського голови, Голови Печерської районної у м. Києві державної адміністрації та заохотив кращих науковців інституту.

Посильний вклад в розвиток науки вносять науковці нашого інституту. До свого професійного свята ми прийшли з гідними результатами. На сьогоднішній день науковий потенціал інституту складає 17 докторів наук, 12 професорів, 63 кандидати наук, 50 доцентів та старших наукових співробітників. У 2018 році виконуються 12 науково-дослідних робіт та наукове супроводження виконання 11 ДКР.

Високий професійний рівень наших науковців дозволяє успішно вирішувати поставлені перед інститутом завдання. Протягом року наші курсанти прославляють наш інститут у всебічних галузях науки та досягають високих результатів.

Шановні науковці!

Щиро вітаємо з Днем науки – святом людей творчої праці. Зичимо Вам миру та єдності! Нехай доля дарує міцне здоров’я та довголіття, а затишок, тепло та добробут стануть невід’ємною константою щоденного буття. Бажаємо оптимізму, невичерпної енергії, мудрості у Вашій нелегкій праці та нових професійних здобутків.

Нехай Ваша професійна нива поповнюється новими вагомими здобутками, всі Ваші починання стають успішними, а життєвий оптимізм приносить впевненість у завтрашньому дні.

Від щирого серця бажаємо Вам, шановні науковці, міцного здоров’я, щастя, процвітання, творчих успіхів і невичерпної енергії!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх