Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Всеукраїнські змагання з радіоспорту, радіозв'язку на КХ малої потужності, телеграф, телефон та зі швидкісної радіотелефонії

Добавлено: 15.05.2018 Переглянуто: 1479


12 та 13 травня 2018 року за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Ліги радіоаматорів України на базі Летовища Приватного акціонерного товариства обласний авіаційний центр (Київська область, смт. Бородянка) були проведені Всеукраїнські змагання серед спортивно-технічних клубів, відомств, ДЮСШ, військових та вихованців позашкільних закладів з радіоспорту, радіозв'язку на КХ малої потужності, телеграф, телефон та зі швидкісної радіотелефонії.

В цих змагання прийняла участь команда від нашого інституту у складі: капітан команди курсант 131 навчальної групи старший солдат Шпорталюк Наталія; курсант Тимошенко Олександр, курсант Сергієнко Олександр. Готував команду до змагань Працівник ЗС України Суханевич Володимир Михайлович.

У командному заліку збірна команда Військового інституту телекомунікацій та інформатизації зайняла перше місце та отримала кубок Київського обласного авіаційного центру.

Вітаємо переможців та бажаємо їм подальших успіхів у навчанні та спортивних досягнень!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх