Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Спортивні досягнення збірної команди інституту з рукопашного бою

Добавлено: 08.05.2018 Переглянуто: 1348


4-6 травня у місті Житомир було проведено Всеармійський чемпіонат Збройних Сил України з рукопашного бою на кубок Т.М.СЕНЮКА, у якому взяли участь 6 команд з вищих військових навчальних закладів та 9 з частин Збройних Сил України.

Чемпіонат з рукопашного бою проводиться з 2010 року, а 4-й рік поспіль він присвячений пам’яті Героя України командира 1 батальйону 95 бригади Десантно-штурмових військ ЗС України полковника Тараса Сенюка, який загинув 3 червня 2014 року під час виконання бойового завдання в районі проведення АТО.

Бої проводились в абсолютній першості без розподілу команд на групи з між команд військових навчальних закладів та команд видів Збройних Сил України.

У командній першості, курсанти ВІТІ зайняли 4 місце.

Серед учасників вагова категорія до 80 кг третє місце зайняв курсант другого курсу факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку ДУДКА ВОЛОДИМИР!

Учасники команд-переможців та призери в особистому заліку нагороджені медалями, почесними грамотами та цінними призами.

За результатами змагань відбудеться відбір кандидатів до складу збірної команди Військового інституту з рукопашного бою до участі у змаганнях на кубок Президента України.

Вітаємо переможців і щиро бажаємо нових досягнень, а всім вболівальникам вдячні за підтримку своїх команд. Чекаємо наступних змагань, аби відкрити нові спортивні таланти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх