Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Оздоровлення та реабілітація на Анталійському узбережжі членів сімей загиблих Героїв України

Добавлено: 08.05.2018 Переглянуто: 1038


За ініціативи президентів Туреччини та України поранені військовослужбовці-учасники АТО, члени їхніх сімей, а також родини загиблих героїв України вже четвертий рік поспіль мають можливість оздоровлення та реабілітації на Анталійському узбережжі Туреччини.

Цього року 25 квітня року 253 членів родин відбули на Анталійське узбережжя Туреччини в місто Манавґат. Серед яких один із найкращих курсантів 24 курсу СОСНЮК Євгінй, син випускника нашого інституту полковника СОСНЮКА Віктора, який віддав своє життя на вівтар свободи, незалежності та нашого щасливого майбутнього, загинув Віктор на Дебальцевському плацдармі у лютому 2015 року.

Трансфер з Києва до аеропорту Бориспіль та у зворотньому напрямку, переліт в обидва боки, проживання, харчування та відпочинок — всі ці витрати забезпечуються урядом Турецької Республіки.

За програмою перебування відвідав цікаві тури містом, здійснив прогулянку на катері та побував на екскурсії до водоспаду Манавґат на однойменній річці. Така насичена програма дарувала радість та натхнення.

Висловлюємо щиру подяку народу та уряду Турецької Республіки, президенту України та керівництву Збройних Сил України за організацію та забезпечення такої важливої для українських військовослужбовців та їх родин підтримки.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх