Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Підсумки роботи факультету інформаційних технологій за перший квартал 2018 року

Добавлено: 07.05.2018 Переглянуто: 1325


03 травня 2018 року на факультеті Інформаційних технологій Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут було проведено формальний аналіз проведених дій (підведення підсумків) за перший квартал 2018 року.

Начальник факультету полковник ОЛЕКСЕНКО Віталій Петрович, використовуючи сучасні інноваційні технології, проаналізував стан військової дисципліни та правопорядку, навчальної, наукової, методичної роботи на факультеті за перший квартал 2018 року. Також особливу увагу Віталій Петрович приділив питанню розвитку та вдосконаленню навчальної та матеріально-технічної бази факультету.

Під час своєї доповіді полковник ОЛЕКСЕНКО Віталій Петрович, відмітив, що успішність кожного курсанта у навчанні залежить безпосередньо від нього самого, від його самосвідомості та бажання працювати над собою, і не тільки від бажання, а від постійної праці над своїм професійним розвитком, щоб стати висококваліфікованим офіцером-зв’язківцем, який буде гідним захисником нашої України.

По завершенню заходу полковник ОЛЕКСЕНКО Віталій Петрович висловив вдячність всьому колективу факультету Інформаційних технологій за плідну та наполегливу працю і зазначив : «Завдяки спільним зусиллям та високому професіоналізму, патріотизму та відданості кожного з нас ми успішно виконали всі завдання, які стояли перед факультетом. Тож нехай перед вами відчиняються двері до нових досягнень та перемог. Бажаю всім міцного здоров’я, невичерпної енергії, натхнення та мирного неба над головою!».

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх