Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Навчальна практика курсантів факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку

Добавлено: 05.05.2018 Переглянуто: 986


З метою набуття та вдосконалення курсантами необхідних знань, вмінь та практичних навичок у виконанні обов’язків молодших командирів, в період з 16 по 29 квітня 2018 року з курсантами 2 курсу факультету проводилась навчальна практика на посадах командирів взводів (за фахом) в військових частинах Збройних Сил України.

Навчальній практиці у бойових підрозділах передувала кропітка робота досвідчених викладачів інституту щодо теоретичної підготовки курсантів, їх готовності до рішучих дій в різних умовах обстановки. Основні ж практичні навички майбутні офіцери - зв’язківці отримували під час занять на в навчальних класах та в ході польових занять.

Можна бути впевненими, що ці хлопці: сьогодні ще курсанти, а завтра офіцери - зв’язківці, – в реальному бою не підведуть, впораються з будь-якими труднощами. Отже, мета навчальної практики досягнута повністю.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх