Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Науковий експеримент на кафедрі фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту

Добавлено: 04.05.2018 Переглянуто: 1290


В рамках проведення науково-дослідницької роботи «Гармонія» кафедрою фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту 27.04.2018 року було проведено науковий експеримент із залученням навчальних груп інституту факультету «Телекомунікаційні системи».

Науковий експеримент був направлений на визначення показників фізичного та психоемоційного навантаження військовослужбовців. Крім цього, на експерименті визначалися показники з виконання нормативу на засобах радіозв’язку та медичного обстеження.

Під час проведення наукового експерименту курсанти проходили психологічні тести, долали умовну смугу перешкод за бойовою армійською системою «БАРС», відпрацьовували норматив з радіозв’язку. Все це проходило в умовах модулювання сучасного бою.

На основі отриманих даних (результатів) наукового експерименту будуть розроблені методичні рекомендації командирам (начальникам) щодо регуляції та дозування фізичного та психоемоційного навантаження підлеглого особового складу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх