Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Іспит на класність випускників 2018 року

Добавлено: 03.05.2018 Переглянуто: 1149


Відповідно до наказу Начальника Військового інституту телекомунікацій та інформатизації курсанти випускових курсів склали іспити для присвоєння класної кваліфікації. Захід тривав протягом двох днів під керівництвом голови кваліфікаційної комісії заступника начальника інституту з навчання полковника Олексія Сілка.

До іспиту були залучені курсанти інституту за спеціальностями підготовки: “Комп'ютерні науки”, “Інформаційні системи та технології”, “Кібербезпека”, “Телекомунікації та радіотехніка”, “Озброєння та військова техніка”.

– Для випускових кафедр інституту цей захід – важливий інструмент визначення ступеня професійної готовності випускників, – зазначив полковник Сілко.

Іспити відбувалися у два етапи – теоретичний і практичний. Так, учасники здали тести і за їх підсумками були допущені до практичної частини. Значна увага під час іспитів приділялася виконанню завдань і нормативів на засобах зв’язку.

Згідно результатів випускники успішно здали іспити на класну кваліфікацію спеціаліста третього класу.



© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх